Kliar!

Usch, jag hatar allergin, inatt har det varit förjäkligt, Matte har vaknat av att jag river mig så mycket (tror ni hon var nöjd...) Men jag äter medicin som ska dämpa kliet, men vissa dagar verkar den inte hjälpa....=(
Vad dagen kommer bjuda på vet jag inte matte pratar om att vi ska ut och åka bil, och det tillhör en av mina favoriter, vet inte vad det är men om de säger att vi ska åka bli, blir jag liksom alldeles "tossig" Sen hoppas jag på längre prommisar än i går!!!! H har vi inte sett till än...............slöfock!
Ses senare<3

V

Tokspel i snön och f-n vad kallt det är!

Hello! Var precis ute med husse och fy vale vad kallt det är! matte har inte smörjt in mina tassar så jag klarar väl 5 min ute just nu innan jag måste gå på 3 ben.......... Försökte ladda upp en bild på mig och mig framför datorn nyss men skiten lagga upp sig, gör ett nytt försök senare ;) Tycker familjen är slö idag, har bara fått kortare prommisar idag, hoppas H kommer och tar ut mig på en långrunda imorrn, för jag fick tokryck i snön med husse alldelse nyss, då jag typ springer ALLT jag kan i 3 min och sen lägger mig ner och flåsar (har typ ingen kondis längre) H kommer nästan varje helg och tar med mig på prommis som ibland blir lång och ibland lite kortare (han behöver gå ner i vikt) så jag väntar in honom i morrn för han sa till matte att han skulle ta med mig både i går och idag, men än har jag inte sett röken av honom...............lol


Hello alla Viggolovers!

Im back...hehehe! Kändes bra med ett uppehåll från bloggen, vart så inihelsike mycket brundar på tomten efter det sett läckra mig här på bloggen...;) skämt å sido, jag har haft en ganska stor uppförsbacken här i höst/vinter med allergin och på det har jag även fått epilepsi....kul....not! Varit lite vass i humöret oxå så matte och husse var lite bekymrade över mig ett tag, visste nog inte om jag skulle få "vara" eller "icke vara" Men eftersom jag har VÄRLDENS bästa doktor som kunde hjälpa oss så går jag ett tag till här på jorden! Har mycket läckra bilder på mig själv som kommer poppa upp snart, (en del ligger i lillmattes kamera) Men nu känns det bra att komma igång med bloggen igen och matte ska vara hemma med mig nu ett tag framöver så vi kommer nog uppdatera lite mer än vanligt! Det brukar ju kunna hända en del när hon och jag är hemma.......=)
Ha det bäst idag så hörs vi, just nu är jag pissed off på matte för hon har gömt mina bollar i tvättstugan, så jag springer omkring och gnäller lite (det värsta matte vet, så om jag gör det tillräckligt länge så tar hon fram dem)

See Ya

Im BACK!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0